Аплицираш за работа во
Teleperformance
Skopje
Full Time
Dec 31, 2024
Агент за корисничка поддршка - германски јазик
*Како сакате да работите?
At least one answer is required
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ
*Име и Презиме
*Пол
At least one answer is required
*Град
Внеси го местото на живеење
*Телефон
*Е-маил
Ве молиме внесете валидна е-маил адреса бидејќи во спротивно апликацијата нема да биде успешна
Каков е вашиот моментален статус?
ОБРАЗОВАНИЕ И ВЕШТИНИ
*Ве молиме изберете го вашето највисоко образование:
At least one answer is required
*Колку добро се снаоѓаш со компјутери?
At least one answer is required
*Кое е вашето ниво на познавање на Германски јазик?
Имајте предвид дека оваа позиција бара познавање на Германски јазик
At least one answer is required
*Како го научивте Германскиот јазик?
Имајте предвид дека оваа позиција бара познавање на Германски јазик
At least one answer is required
*Кое е вашето ниво на познавање на Англиски јазик?
At least one answer is required
РАБОТНО ИСКУСТВО
*Дали имате работно искуство како Агент за корисничка поддршка?
At least one answer is required
ДРУГИ ИНФОРМАЦИИ
*Дали можете да работите во Скопје?
At least one answer is required
Која е вашата очекувана нето плата изразена во евра?
Дали имате нешто да додадете?
At least one answer is required
Овој оглас е објавен од HumanPower за потребите на Teleperformance
At least one answer is required
By clicking the apply button, you agree to our privacy policy terms
За да аплицираш:

Кликни на трите точкии потоа кликни на
"Open link in browser"
или

отвори го линкот директно
од твојот пребарувач
www.TPSkopje.com
За да аплицираш:

Кликни на трите точки
и потоа кликни на
"Open link in browser"

или

отвори го линкот директно
од твојот пребарувач
www.TPSkopje.com