Jeni duke aplikuar në
HumanPower
Prishtinë
Full Time
May 22, 2022
HR Administrator në Gjuhë Gjermane (M/F)
INFORMATAT PERSONALE
*Emri dhe Mbiemri
*Gjinia
At least one answer is required
*Qyteti
*Telefoni
*E-mail
*Ju lutem zgjedhni statusin tuaj
Ju mund të përzgjedhni më shumë se një opcion.
At least one answer is required
EDUKIMI DHE PËRVOJA E PUNËS
*Ju lutem zgjedhni nivelin tuaj të edukimit
*Sa keni njohuri të Gjuhës Gjermane?
At least one answer is required
*Nga e keni mësuar Gjuhën Gjermane?
At least one answer is required
*A keni punuar ndonjëherë në pozitë të ngjajshme?
At least one answer is required
*Sa keni njohuri të Gjuhës Angleze?
At least one answer is required
INFORMATA TË TJERA
*A mund të punoni në Prishtinë?
At least one answer is required
Sa është paga juaj e dëshirueshme?
A keni diçka për të shtuar?
*CV e juaja është shumë e rëndësishme për ne. Ju lutemi ta ngarkoni duke klikuar më poshtë:
Kliko këtu për të ngarkuar CV
Sistemi pranon CV-të vetëm në PDF apo Word.
Please upload the required document
By clicking the apply button, you agree to our privacy policy terms