Teleperformance
Published on:
May 9, 2022
Expires:
Dec 31, 2024
Other Details:
Skopje · Full Time
Job Description
	 	 

Teleperformance е најголемата глобална компанија за кориснички услуги која нуди извонредни можности за кариера. Нашиот тим брои повеќе од 420.000 колеги во 84 земји ширум светот со над 40 години традиција. Teleperformance котира на Euronext берзата во Париз, дел е од Global Compact иницијативата на ОН и е сертифициран од Great Place to Work®.

Во новото претставништво во Скопје, тимот е составен од над 320 мотивирани колеги кои работат на различни глобални проекти во областа на обезбедување на корисничка поддршка.

Во моментов, го прошируваме тимот на:

Позиција: Агент за корисничка поддршка (Германски јазик)

Локација: Скопје или работа од дома

Кои вештини се потребни за да се приклучиш?

 • Напредно зборување и пишување на германски јазик (минимум Б2 или повисоко ниво)
 • Добро познавање на англиски јазик (минимум Б1 или повисоко ниво)
 • Способност за работа на компјутер и смартфон
 • Сакаш да комуницираш преку телефон

Немаш искуство? Без грижа! Ние ќе те обучиме со нашите професионални обуки обезбедени од нашиот меѓународен тим.

Што ќе работиш?

 • Поддршка и советување на клиенти одговарајќи на нивните прашања преку телефон
 • Информирање и советување за производи и услуги
 • Одговарање на повици и е-пошта од клиенти
 • Јасно идентификување на проблемите на корисниците и нудење на прифатливи решенија
 • Извршување и документирање на сите активности и процеси во софтвер

Што ќе ти обезбеди Teleperformance?

 • Работа во компанија базирана на германски стандарди и интернационални можности
 • Професионална обука и постојан развој
 • Плата повисока од конкурентната плата на пазарот за позицијата
 • Канцеларии во високотехнолошки модерен објект во центарот на Скопје

Како да аплицираш?

Аплицирај со пополнување на формуларот на следниот линк:

Доколку имате некое прашање, контактирајте нѐ на +389 255 18014

#Teleperformance #BestPlacetoWork #Skopje