Teleperformancë
Published on:
Jul 19, 2022
Expires:
Dec 31, 2023
Other Details:
Full Time
Job Description
	 	 

Pozita: Agjent i shërbimit të klientëve
Modeli i punës: Home Office, nga e gjithë Kosova
Projekti: Inbound
Gjuha e kërkuar: Minimum B2 Gjermanisht
Orari: I plotë

Teleperformanca është kompania më e madhe botërore për shërbime ndaj klientëve, ekzistente në më shumë se 84 vende të botës dhe me më shumë se 420,000 mijë punonjës.

Për herë të parë, po fillojmë rekrutimin e agjentëve nga e gjithë Kosova për projektin tonë më të ri të Lufthansa.

Detyrat tuaja:

 • Përkrah dhe këshillon klientët duke u përgjigjur në pyetjet e tyre.
 • Informon dhe këshillon rreth produkteve dhe shërbimeve.
 • Kujdesesh përmes telefonit dhe e-mail për klientin dhe kërkesat e tyre
 • Identifikon qartë shqetësimet e klientëve dhe ofron zgjidhje të pranueshme.
 • Vazhdimisht zhvillon aftësitë kyçe dhe të çmuara si puna ekipore, mentaliteti për të shërbyer mirë, këmbëngulësia dhe shumë të tjera.
 • Identifikon nevojën e klientit për produkte shtesë dhe ia ofron klientit në mënyrë të këndshme.

Profili yt i dëshiruar:

 • Komunikon rrjedhshëm në gjuhën Gjermane, në të folur ne nivelin B2
 • Preferohet: njohuri mesatare të Gjuhes Angleze (B1/B2)
 • Ke dëshirë të komunikosh në telefon, je miqësor, bashkëndjen dhe je i/e orientuar kah klienti
 • Ke njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.

Ne të ofrojmë:

 • Trajnim para fillimit të punës dhe të paguar nga dita e parë.
 • Trajnimi mbahet komplet nga shtëpia
 • Vend të sigurtë të punës me kontratë të rregullt.
 • Pagë të lartë.
 • Mundësi të zhvillimit të karrieres.

Si të Aplikoni

Ju lutem vëni re se aplikimi vlenë vetëm përmes linkut (butonit Apliko) i cili gjindet më poshtë.