Blej bileten për
PowerToHR - Global Summit
Prishtinë
HR Conference
Feb 23, 2023
⚠️ Afati i fundit për blerjen e biletës është 10 Shkurt 2023.
At least one answer is required
*Emri dhe Mbiemri
*Numri juaj i telefonit
*Email
Kompania
Ju lutem e specifikoni në rast se jeni në marrëdhënie pune
*Statusi juaj profesional
At least one answer is required
*Numri i biletave të interesuar të blini
⚠️ Për shkak numrit të limituar të biletave, një person mund të blejë deri në 5 bileta. Nëse dëshironi të blini më shumë, ju lutemi na kontaktoni në +383 45 11 14 14 ose na shkruani në [email protected]
At least one answer is required
*Si preferoni të paguani?
At least one answer is required
A keni ndonje koment apo rekomandim?
By clicking the apply button, you agree to our privacy policy terms