Power to HR
Global HR Summit më i madh në Kosovë

Është koha të zhvilloni aftësitë e juaja në BNJ me POWER TO HR™ - Global Summit i BNj nga KosovaJob -  platforma #1 e punësimit në Kosovë.

Samiti do të organizohet në:

 Klan Arena | Main Stage
e Enjte, 23 shkurt 2023
09:00 - 17:00

 POWER TO HRështë samiti më i madh i BNj në Kosovë i krijuar nga KosovaJob, që vjen për herë të parë në Kosovë dhe do të mbahet çdo vit. Temat të cilat shtjellohen janë: Rekrutimi, Employer Branding, Employee Retention dhe tema të tjera relevante.

 

Ky HR Summit është i dedikuar për:

• Punonjësit në Burime Njerëzore
• Ndërmarrësit dhe pronarët e bizneseve
• Persona në pozita menaxheriale dhe udhëheqëse
• Trajner
• Studentë të cilët dëshirojnë të zhvillojnë shkathtësitë e tyre
• Të gjithë ata të cilët dëshirojnë të përfitojnë nga rrjetëzimi (networking)


Në PowerToHR™ gjithashtu do të ketë:
 
💬 2 Diskutime të Paneleve – me 8 Ekspertë të Burimeve Njerëzore nga Kosova dhe rajoni
 
💬 Pyetje & Përgjigje – Mundësi për të thënë mendimin tuaj dhe për të bërë pyetje
 
🌐 Eventi i Rrjetëzimit – Wine Tasting dhe Rrjetëzim me më shumë se 350 akter të rëndësishëm në biznes dhe HR nga Kosova dhe rajoni
 

ÇMIMI I RREGULLT PËR BILETË: 120

⏰Afati i fundit për blerjen e biletës është 10 Shkurt 2023.
 
BILETA JUAJ DO TË PËRFSHIJË:
 
✔️ Vend personal në sallën kryesore në Klan Arena
✔️ Kafe pa limit 
✔️ Ushqim dhe pije në pushimin e drekës 
✔️ Wine tasting në eventin e rrjetëzimit 
✔️ Takimi me njerëz të shquar në industrinë e biznesit dhe HR
✔️ Certifikatë pjesëmarrjeje
✔️ Eksperience unike në HR